HTML

Mell plasztika, mell nagyobbítás

Mellműtétek, mell nagyobbítás, mell plasztika,

Friss topikok

Archívum

Leszívott zsírból formás mellek

2010.04.07. 14:30 Plasztika

 Nem lesznek olcsók, de az orvosok és a tesztelt nők kizárólag jó eredményekről számolnak be az új technológiát alkalmazó mellnagyobbító műtétekkel kapcsolatban. A páciensek a beavatkozás után saját, nemkívánatos zsírpárnáikat láthatják viszont melltájékon. Az orvosok szerint az utóbbi húsz év legnagyobb áttörése lesz a technológia.

Valódi "kettő az egyben" élményben lehet része a jövőben azoknak a nőknek, akik a felesleges zsírpárnáik eltüntetése mellett mellnagyobbítást is szeretnének, a műtét során ugyanis a hasról, combról leszívott zsírt használnák mellimplantátumként. Az új technológiát egyelőre Nagy-Britanniában és az USA-ban tesztelték, és várhatóan a jövő év elején be is vezetik. Nagy reményekkel kecsegtet, mert nemcsak természetesebb lesz a mell formája, hanem viselni is jobb érzés, mint a szintetikus változatot.

Utóbbi gyakori hibája, hogy megkeményedik és megváltozik az alakja, emiatt esetenként cserélni is kell. A 8000 fontos műtét után már több mint 2500 nő érdeklődött. Mal Braham, az eljárást jegyző intézet igazgatója szerint a "kettő az egyben" technológia az utóbbi két évtized legnagyobb áttörése lesz a helyreállító és esztétikai műtétek piacán, olyannyira, hogy tíz éven belül uralni fogja a piacot.
A tesztelésben részt vett amerikai és brit nőkön négy-öt éve végezték el az első ilyen beavatkozást, és úgy tűnik, a beültetett zsírszövet tartósnak bizonyul. Egy northhamptoni nő, akinek a csípőjéről szívtak le felesleges zsírt a mellnagyobbításhoz, az "elképesztő" jelzővel illette a beavatkozást, de mások is hasonló elégedettséggel számoltak be az eredményekről: "Sohasem akartam implantátumot, de ezt a természetesebb beavatkozást nem utasítottam el. Csak másfél méretnyi növekedést szerettem volna, pontosan akkora mellet, amekkora a gyerekvállalás előtt volt. Már kezdett elegem lenni a derekamon lévő úszógumiból, és vissza akartam kapni a régi melleimet. Ez most egy műtéttel sikerült, és óriási élmény."
forrás:noilapozo.hu

Szólj hozzá!

Címkék: mell műtét mell nagyobbítás mell plasztia formás mellek

A bejegyzés trackback címe:

https://mell.blog.hu/api/trackback/id/tr71901649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása