HTML

Mell plasztika, mell nagyobbítás

Mellműtétek, mell nagyobbítás, mell plasztika,

Friss topikok

Archívum

Ma már 10 nőből 6-nak műanyag a melle?

2010.04.07. 14:36 Plasztika

A Miss Plastic szépségverseny, amelyen kizárólag sebészi úton feljavított hölgyek indulhattak el, túlzás nélkül bejárta a világot. A legnagyobb nemzetközi hírügynökségek is foglalkoztak a témával, vezető bloggerek elemezték az eseményt és lehetséges hatásait, úgyhogy maga az ötlet méltán mondható eredetinek és ügyesnek.

Venyige István, a verseny szervezőjének állítása szerint a plasztikázott női testtel kapcsolatos előítéletek eloszlatása volt a cél, de a magyar HBO saját gyártású dokumentumfilmje, A Miss Plastic, A szikék szépe alapján a háttér jóval zavarosabbnak tűnik. A dokumentumfilm maga elivileg nem foglal állást Önkéntesen felvágatni magunkat és hónapokig vagy akár örökké tartó mellékhatásokat vállalni puszta hiúságból, a felmérések szerint még távol áll az átlagtól, hiába állította Venyige, hogy szerinte mára tíz nőből hatnak műanyag a melle. Szintén hiába panaszkodott az egyik plasztikai sebész szakmája kedvezőtlen megítélése miatt, hiszen szerinte a fogorvosok is átalakítják az embert, a különbséget mégsem kell magyarázni. A filmben szereplő orvosok nagy része egyébként meglehetősen távol állt az etikus viselkedéstől, inkább látszottak kereskedőknek, mint gyógyítóknak. A mellplasztika azonban még a versenyzők számára sem volt kötelező, bármilyen beavatkozást elfogadtak, de a legtöbben több műtétről is beszámoltak, akadt aki még a lábujján is javíttatott.

Az igazi főszereplők a dinnyemellű, tepsiszájú lányok voltak, akik bármikor szívesen elmondták újra és újra, milyen csodálatosra változott az életük, amióta átoperáltatták magukat és mindenféle kontroll nélkül erősítették meg az összes velük kapcsolatos előítéletet. „Kellemetlenül érintett, amikor kiderült, hogy pornós voltam.” - mondta például az egyik, magát intelligensként jellemző szereplő, míg egy másik hosszasan értekezett arról, hogyan és miért sikerült rémisztő ajkaira szert tennie – eláruljuk, végül „belülről felvágták”, hogy a megfelelő implantátum a helyére kerülhessen. Bár a közönség nyilván mindig hálás a szakállas nőkhöz és a kétfejű birkákhoz hasonló mutatványos előadásokért, mi örömmel hallottunk volna többet a kevésbé balhés versenyzőkről.

Képileg a Miss Plastic, A szikék szépe nem különösebben durva, bár azért természetesen megkapjuk az obligát mellnagyobbító műtétet premier plánban..forrás:hvg

Szólj hozzá!

Címkék: mell szilikon mell mell nagyobbítás mell plasztia szép mellek

A bejegyzés trackback címe:

https://mell.blog.hu/api/trackback/id/tr871901669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása