HTML

Mell plasztika, mell nagyobbítás

Mellműtétek, mell nagyobbítás, mell plasztika,

Friss topikok

Archívum

A legszebb magyar műmell 2009-ben

2010.04.07. 14:33 Plasztika

Végetért a szervezők szerint világelsőként megrendezett, hungarikumszámba menő Miss Plastic Hungary szépségverseny, amelyet orvosilag módosított külsejű hölgyek számára rendeztek meg. A nyertes Urbán Réka és az ő szilikonmellei.

Elsőre sokan ügyes átverésnek tartották, amikor hónapokkal ezelőtt megjelent a Miss Plastic Hungary 2009 szépségverseny felhívása, de az érintettek láthatóan komolyan vették. A hétvégén meg is tartották a plasztikai sebészet által megváltoztatott hölgyek szépségversenyének döntőjét, így a világon elsőként nálunk avattak Miss Plasticot.

“Nagyon bátornak mondható, az a hölgy, aki vállalta, hogy indul a Miss Plastic Hungary 2009. szépségversenyen, mert Magyarországon még mindig nem elfogadott a szépítészeti plasztikai sebészet. A többség idehaza még egyfajta előítélettel viseltetik a plasztikázottak iránt, noha a világ fejlettebb részein teljesen természetes beavatkozásként kezelik az ilyen műtéteket. A 18 döntős kiválasztása után azonban a kétkedők is elgondolkodhatnak a szépség, a tökéletesség és a harmónia fogalmán.” - adott betekintést a verseny hitvallásába az esemény honlapja.

A versenyzők köre meglehetősen változatosnak volt mondató, a bátornak nevezett nők kora 19 és 39 év között mozgott, akadt köztük tűzoltó, sztriptíztáncosnő és háromgyerekes családanya is. A zsűriben a szakértőnek számító plasztikai sebészek és fogorvosok mellett részt vett a döntésben Szily Nóra műsorvezető.

“A zsűri döntése alapján Urbán Réka lett Magyarország legszebb plasztikázott hölgye, aki a korona mellett átvette új lakásának kulcsát is. Az első udvarhölgy, Kulcsár Edina egy teljes felszereltségű Citroen C1 típusú személyautóval, a második udvarhölgy, Horváth Alexandra egy 2 millió forint értékű gyémánt nyakékkel lett gazdagabb. A közönség szívét Szalontai Ági nyerte el, aki a legtöbb szavazatot gyűjtötte be a verseny ideje alatt.” - áll az eredményről kiadott sajtóközleményben.forrás:hvg

Szólj hozzá!

Címkék: mell plasztika mell műtét mell nagyobbítás mell plasztia szép mellek

A bejegyzés trackback címe:

https://mell.blog.hu/api/trackback/id/tr21901657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása