HTML

Mell plasztika, mell nagyobbítás

Mellműtétek, mell nagyobbítás, mell plasztika,

Friss topikok

Archívum

Mellnagyobbítás szilikon implantátumok beültetésével.

2010.04.07. 14:27 Plasztika

Az emlők méretének jelentős növelése mellimplantatumok beültetésével lehetséges. Hazánkban is egyre gyakrabban kerül sor erre a műtétre, becslések szerint 4-5000 mellnagyobbítás történik évente.. Ma a legjobb minőségnek a "koheziv géllel" töltött protézisek tekinthetők. A legnagyobb formaválasztékot az anatómiai formákhoz pontosabban illeszthető "matrix" rendszer adja. Bizonyított, hogy a szilikon implantátum beültetésnek immunológiai vagy rákkeltő hatása nincsen. Tapintata tökéletesen élethű. Az ajánlott "CE minősítésű" nyugati protézisek párja kb. 190-380 ezer forint között van. Az olcsó távol-keleti vagy bizonytalan minőségű anyagoktól óvakodjunk!Az implantátumok beültetése az emlő mirigy alá, vagy még mélyebben a mellizomzat alá történhet. A műtét a mirigyállományt nem károsítja, szinte nem is érinti. Emlőprotézis behelyezése után még szoptatás is lehetséges.
A páciens dönthet a piciny műtéti metszés helyéről. Leggyakrabban a mell alatti redőbe rejtjük a 4 - 5 cm-es metszésvonalat. De elvégezhető a műtét a bimbóudvar területéről vagy a hónalji redőből is.
A protézis behelyezését altatásban végezzük. A műtét után általában egy nap intézeti megfigyelés szükséges.

1 komment

Címkék: mell mell plasztika szilikon mell mell nagyobbítás mell plasztia szép mellek formás mellek

A bejegyzés trackback címe:

https://mell.blog.hu/api/trackback/id/tr141901636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.e.linda 2012.05.08. 14:39:47

Én arra lennék kiváncsi, hogy az OEP támogat-e olyan mell mütétet ami " szükséges" ugyanis 18 éves gyermekemnek alig van melle.
süti beállítások módosítása