HTML

Mell plasztika, mell nagyobbítás

Mellműtétek, mell nagyobbítás, mell plasztika,

Friss topikok

Archívum

Formás keblek

2010.04.07. 14:25 Plasztika

művészek a női test ábrázolásakor kiemelkedő jelentőséget tulajdonítanak a szép melleknek, s ez nem véletlen. A formás kebleknek kétségtelenül fontos szerepe van a nemi vonzás felkeltésében és a nemi öntudat fenntartásában egyaránt.

Sok nőnek okoz problémát, hogy mellei kisebbek az általában elfogadott méretnél. Ilyenkor a mellnagyobbítás vágya hamar megfogalmazódik a hölgyekben. A mellnagyobbítás többféle módon történhet.

A természetes mellnagyobbítás ritkán hoz bármi eredményt. Persze az is lehet, hogy a plasztikai sebész csak azokkal találkozik akiknél más mell nagyobbító módszer eredménytelen volt.
A hormonális és gyógyszeres mellnagyobbítás hatásos lehet egy időre, de a gyógyszer mellékhatások miatt nem tanácsolható ezek hosszabb időtartamú szedése. A gyógyszer abbahagyása után pedig az időleges eredmény is teljesen eltűnik.

Meg lehet még említeni a vákumos mellnagyobbítás módszerét (Brava - Vacuum Bra), ami kétségtelenül adhat eredményt, de számottevő méretű mellnagyobbítás és enyhe formai korrekció 4-6 hónap alatt érhető érhető el vele.
Kipróbálási időszakban van a saját zsírral és őssejtek átültetésével történő mellnagyobbítás.

Szólj hozzá!

Címkék: mell szilikon mell mell nagyobbítás mell plasztia szép mellek formás mellek

A bejegyzés trackback címe:

https://mell.blog.hu/api/trackback/id/tr141901627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása